News

Prognoza pieţei de construcţii pentru 7 ţări Est-Europene până în 2015

Rapoartele EECFA ale pieţelor de construcţii din Slovenia, Serbia, Bulgaria, România, Ucraina şi Rusia sunt disponibile.

 

Membrii Eastern European Construction Forecasting Association (EECFA) au prezentat rezultatele în Moscova. În primul rând antreprenorii care se ocupă de clădiri şi construcţii civile şi producătorii de materiale de construcţii şi componente din regiune au fost interesaţi de prelegerile conferinţei. Produsele fabricate de firmele participante sunt diverse, spre exemplu: ciment, produse pe bază de beton, produse din oţel, blocuri de zidărie, chimicale pentru construcţii, izolare termică, izolaţii pentru acoperiş, tencuieli faţade, ferestre şi uşi, porţi industriale, pardoseli, pardoseli industriale, instalaţii sanitare, sisteme de ţevi, încălzire şi ventilaţie, distribuţie electrică, tehnologii de iluminare, ascensoare, utilaje de construcţii, scule şi unelte de mână.

 

Scopul principal al prognozei pe 3 ani este de a veni în ajutor profesioniştilor responsabili pentru marketing strategic şi business planning de la firmele implicate în piaţa Est-Europeană de construcţii. Performanţele trecute şi prognozate din sectorul construcţiilor ale ţărilor implicate: Slovenia, Serbia, Bulgaria, România, Ucraina, Rusia şi Turcia sunt prezentate în raport într-o manieră care permite comparabilitatea. În completarea datelor cuantificabile rapoartele conturează şi factorii care influenţează tendinţele şi sumarizează de asemenea impactul previzibil al schimbărilor legale, instituţionale şi financiare.

 

Construcţiile noi şi renovările sunt tratate separat şi detaliează toate cele 18 sub-segmente ale pieţei: rezidenţial, birouri, comercial, industrial, hotelier, clădiri transport, clădiri agricole, educaţie, medicale, alte clădiri, rutier, căi ferate, aeroport, poduri, tunele, porturi, centrale, utilităţi şi alte tipuri de infrastructură.

 

EECFA este parteneriatul instituţiilor economice de cercetare din 7 ţări Est-Europene pentru prognozarea pieţei de construcţii. Abordarea pe bază de model şi metodele standardizate folosite în analiză au fost deszvoltate în aproape 2 ani pe baza experienţei de 10 ani în cercetare. Rapoartele de prognoză sunt publicate o dată la 6 luni într-un mod unic de către cercetătorii locali familiarizaţi cu particularităţile locale.

 

Ebuild Srl este membru fondator a EECFA. Dacă sunteţi interesat de o ofertă specială pentru rapoarte vă rog contactaţi-l pe colegul nostru:

 

Nume: Ştefan Andrei Apostu

 

Telefon: +40 771 734 225

 

22 octombrie 2013


Conferinţa EECFA 13 septembrie 2013 Moscova

Raport de prognoză până în anul 2015 a pieţei de construcţii din 7 ţări Est-Europene.

 

Eastern European Construction Forecasting Association (EECFA) organizează o conferinţă de o zi în Moscova în data de 13 septembrie 2013 care pune accent pe piaţa de construcţii din Slovenia, Serbia, Bulgaria, România, Ucraina, Rusia şi Turcia. Scopul principal al acestui eveniment este să ajute profesioniştii responsabili pentru elaborarea de strategii şi bussiness planning din cadrul firmelor care au legături cu piaţa de construcţii din regiunea Est-Europeană.

 

EECFA este parteneriatul instituţiilor economice de cercetare din 7 ţări Est-Europene pentru prognozarea pieţei de construcţii. În cadrul conferinţei experţii locali care s-au ocupat de cercetarea pieţelor vor prezenta performanţele trecute şi prognozate ale sectorului de construcţii din fiecare ţară. Adiţional, pe lângă datele cuantificabile vor delimita şi factorii care influenţează tendinţele şi vor rezuma de asemenea şi impactul previzibil al schimbărilor de ordin legal, instituţional şi financiar.

Pieţei de construcţii din Rusia îi va fi acordată atenţie sporită: pe lângă analiza generală, prelegerile specifice se vor concentra asupra dezvoltărilor imobiliare de tip comercial şi asupra planurilor publice de dezvoltare.

 

Deodată cu prezentările, participanţii la conferinţă vor primi de asemenea şi rapoartele de ţară realizate conform metodelor standardizate EECFA în format comparabil.

 

Ebuild Srl este membru fondator EECFA. Dacă sunteţi interesat de conferinţă ne puteţi contacta la datele de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată în vederea participării dumneavoastră la conferinţă.

 

Nume: Ştefan Andrei Apostu

 

Telefon: +40 771 734 225

 

14 iunie 2013


Prognoza pieţei de construcţii Est-Europene până în 2015

EECFA va elabora până în Septembrie 2013 rapoartele despre piaţa de construcţii din Slovenia, Serbia, Bulgaria, Romania, Ucraina, Rusia şi Turcia.

 

Eastern European Construction Forecasting Association (EECFA) este parteneriatul instituţiilor economice de cercetare din 7 ţări Est-Europene pentru prognozarea pieţei construcţiilor. Această cooperare, unică în Estul Europei, îmbină cunoştiinţele locale ale fiecărei ţări cu 10 ani de experienţă în cercetarea internaţională.

 

Abordarea bazată pe model şi metodele standardizate folosite în analiză au fost dezvoltate în aproape 2 ani de zile. Scopul principal al prognozei pe 3 ani este de a ajuta în elaborarea strategiei şi business planning acei profesionişti din piaţă a căror activitate este legată direct sau indirect de piaţa construcţiilor din regiunea Est-Europeană.

 

Performanţele trecute şi prognozate din sectorul construcţiilor ale ţărilor implicate: Slovenia, Serbia, Bulgaria, România, Ucraina, Rusia şi Turcia sunt prezentate în raport într-o manieră care permite comparabilitatea. Pe lângă piaţa totală, cele 18 sub-segmente sunt de asemenea tratate separat. În completarea datelor cuantificabile rapoartele conturează şi factorii care influenţează tendinţele şi sumarizează de asemenea impactul previzibil al schimbărilor legale, instituţionale şi financiare Rapoartele de ţară EECFA vor fi disponibile pentru prima dată în Septembrie 2013 după care vor fi publicate regulat la fiecare jumătate de an.

 

Ebuild Srl este membru fondator al EECFA.

 

6 iunie 2013


ProIDEA catalog online informaţii produse a fost lansat.

Pe lângă reuşitul E-Build serviciu informaţii proiecte, Ebuild Srl a lansat şi ProIDEA serviciu informaţii produse pentru participanţii pieţei de construcţii. Pe website-ul www.proidea.ro producătorii şi distribuitorii produselor folosite în proiectarea, construcţia sau funcţionarea clădirilor, furnizează informaţii despre produse:


- arhitecţilor şi inginerilor,

- executanţilor,

- investitorilor.


ProIDEA catalog online informaţii produse include în momentul de faţă peste 150 de companii cu peste 5000 de produse prezentate prin:


- broşuri produse,

- detalii CAD,

- ghiduri de execuţie.


Pe lângă descărcarea fişierelor cu informaţii produse, cu ajutorul serviciilor incluse pe website-ul ProIDEA, vizitatorii pot solicita direct de la reprezentatul producătorului să trimită:


- cerere de ofertă,

- informaţii mai multe,

- catalog.


Prin intermediul secţiunii de ştiri şi a newsletter-ului, ProIDEA furnizează în mod continuu informaţii despre:


- produse noi,

- evenimente profesionale,

- promoţii produse,

- cataloage noi.


Prin cooperarea dintre Ebuild Srl cu firma parteneră din Ungaria companiile din România pot să apară şi pe www.proidea.ro, ajutandu-le astfel pe acestea să ajungă şi la participanţii pieţei de construcţii din Ungaria.


1 octombrie 2010


Felicitări de sfârşit de an!

Stimaţi parteneri!


În numele tuturor angajaţilor companiei Ebuild Srl vă urăm Crăciun Fericit şi un An Nou plin de succese. Aceasta este prima ocazie în istoria tinerei noastre companii în care avem oportunitatea să realizăm o scurtă retrospectivă a evenimentelor într-o minunată atmosferă de sărbătoare a sfârşitului de an . Până de curând mare parte a activităţii noastre s-a derulat în spatele cortinei, s-a fondat Ebuild, s-a creat sediul din România, s-a dezvoltat echipa, s-a implemetat know-how-ul deja existent şi aplicat peste hotare, şi am început să cercetăm investiţiile în domeniul imobiliarelor şi construcţiilor. Pe de altă parte, după cum şi dumneavoastră ştiţi, după o pregătire temeinică, din luna septembrie a acestui an am lansat serviciul informaţional despre proiecte. Acesta a fost un pas important pentru noi, la care echipa de 13 colegi a contribuit semnificativ. Cu siguranţă nu ne vom opri aici, ci ne vom extinde şi dezvolta în continuare echipa şi cercetarea. Scopul nostru pe termen lung este ca odată cu serviciul nostru informaţional despre proiecte pe piaţa imobiliară din România să creăm un forum global unde toţi actorii pieţei imobiliare să poată să interacţioneze unii cu ceilalţi. Ne dorim ca sărbătorile de iarnă să vă aducă voie bună şi odihnă din belşug.


Loredana Simion


şef departament cercetare proiecte


Ştefan Andrei Apostu, Roxana Ciortin, Ioana Maria Felea, Lavinia Golban, Ioana Irimuş, András Kun, Alina Patraşcu, Teodora Popa, Dávid Répássy, Balázs Simon, Ioana Ţodan, Laura Trif