Prezentarea companiei

E-Build

Firma Ebuild Srl a fost înfiinţată în anul 2008. Fondatorii au conceput în aşa fel misiunea firmei, încât să realizeze şi să antreneze forumul complet al dezvoltărilor imobiliare, a investiţiilor în domeniul construcţiilor din România, unde se pot informa şi se pot contacta reciproc investitorii, finanţatorii, proiectanţii, executanţii, furnizorii şi executanţii de servicii. Baza profesională a firmei Ebuild Srl legată de serviciile de informaţii în domeniul construcţiilor este asigurată de firma E-Build Kft. din Ungaria, cu o experienţă de 10 ani în domeniu.

Informaţii proiecte

În cadrul E-Build serviciu informaţii proiecte cercetăm, sistematizăm şi comunicăm clienţilor noştri datele despre investiţiile în construcţii planificate şi în curs de derulare din România, precum şi posibilităţile de contact ale firmelor participante, mandatare, proiectante şi executante. De la începutul anului 2014, serviciul anterior offline a fost înlocuit treptat de ibuild.info bază de date cu proiecte şi companii de construcţii.

Informaţii produse

În Octombrie 2010 Ebuild Srl a lansat ProIDEA serviciu informaţii produse, prin care producătorii şi distribuitorii de materiale de construcţii furnizează informaţii arhitecţilor, inginerilor, executanţilor şi dezvoltatorilor prin intermediul internetului.
Proidea.ro includea peste 5000 de produse a peste 150 de companii.

Dezvoltare

Conform concepţiei de lungă durată a firmei dezvoltăm în continuu calitatea serviciilor noastre, cantitatea informaţiilor şi prelucrabilitatea acestora. Creştem numărul angajaţilor noştri corespunzător dezvoltării ramurilor de afaceri, şi acordăm o mare atenţie perfecţionării lor profesionale.
Politica Calităţii [pdf]